dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2019-01-31T09:53:22Z |
dc.date.available | 2019-01-31T09:53:22Z |
dc.date.issued | 2018 |
dc.identifier.citation | Consumir tonyina amb seguretat [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3740 |
dc.description | Tuna; Food safety; Histamine |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Tonyina - Aspectes higiènics |
dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
dc.subject | Histamina |
dc.subject.mesh | Tuna |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Histamine |
dc.title | Consumir tonyina amb seguretat [cartell] |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | atunes |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | histamina |
dc.type.subtype | Cartell |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |