xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Now showing items 1-13 of 13
-
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-07) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-05) -
Manual bàsic de manipulació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Manual del responsable de l'autocontrol a la indústria alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Manual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11) -
Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01-13) -
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27) -
La seguretat alimentària dels mol·luscs bivalves vius a Catalunya: manual de suport a l’autocontrol de la depuració
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-05)