Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 1-8 d 8
-
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-07) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-18) -
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-22) -
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27) -
Recomanacions per a les donacions d’aliments: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07-10) -
Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27)