Cerca
Ara mostrant els elements 1-5 d 5
Manual bàsic de manipulació d’aliments
(2019-01)
La persona que manipula aliments, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb els aliments durant la seva recol·lecció, preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(2019)
Aquest document és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que no es comercialitzen arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat possibles.
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(2019-03)
El transport a granel de matèries primeres destinades a l’alimentació humana és una de les fases de la cadena agroalimentària en la qual s’han de tenir en consideració aquells perills que poden suposar una contaminació per ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(2019-01)
Aquesta guia pretén ser una eina, tant per al petit productor de cervesa experimentat com per al que vol iniciar-se en el sector, i tant si es comercialitza el producte envasat com si es ven directament al consumidor final ...
Manual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar
(2019-11)
Aquest manual, té com objectiu servir de referent per a la formació de les persones responsables de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació d’aliments en els establiments d’elaboració/manipulació de menjars preparats ...