Cerca
Ara mostrant els elements 1-8 d 8
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(2022-11)
Aquesta guia té com a objectiu facilitar la distribució de responsabilitats entre el titular de les instal·lacions i els operadors alimentaris que utilitzen l’obrador compartit.
Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus: mesures de contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-12)
Document que dona recomanacions per tal de reforçar els programes de neteja i desinfecció de les empreses alimentàries i així evitar la propagació de la COVID-19.
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(2019-03)
El transport a granel de matèries primeres destinades a l’alimentació humana és una de les fases de la cadena agroalimentària en la qual s’han de tenir en consideració aquells perills que poden suposar una contaminació per ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(2019-01)
Aquesta guia pretén ser una eina, tant per al petit productor de cervesa experimentat com per al que vol iniciar-se en el sector, i tant si es comercialitza el producte envasat com si es ven directament al consumidor final ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs
(2022-05)
La guia vol ser una eina per ajudar a aplicar els autocontrols als centres de depuració i d’expedició de MBV amb la finalitat de garantir la qualitat i la seguretat alimentària dels aliments que produïm i donar compliment ...
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(2021-11)
El transport d’aliments és una fase més de la cadena alimentària que l’operador ha de considerar per incloure-la dins de la seva anàlisi de perills i evitar que es produeixi alguna contaminació dels productes alimentaris ...
La seguretat alimentària dels mol·luscs bivalves vius a Catalunya: manual de suport a l’autocontrol de la depuració
(2022-05)
Aquest document tècnic té l’objectiu de ser un manual de suport a la
Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per als Centres de Depuració
de mol·luscs bivalves vius (MBV) aportant la informació tècnica
necessària per ...
Manual del responsable de l'autocontrol a la indústria alimentària
(2023-09)
Aquest manual té com a objectiu servir de referent
per a la formació de les persones responsables
de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació
d’aliments en petites i mitjanes empreses
alimentàries, tant si es ...