Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
Resum
Article sobre els contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol. Els seus efectes sobre la salut, avaluacions del risc i valors legals en aliments, els valors de seguretat i la seva situació a Catalunya.
Paraules clau
Compostos orgànics; Glicerol; Protecció de la salut
Citació recomanada
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol. Acsa brief. 2018 març-abr:1-5.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3812Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: