Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2019-04-01T11:57:11Z
dc.date.available2019-04-01T11:57:11Z
dc.date.issued2019-01
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3924
dc.descriptionProductors de cervesa; Pràctiques d'higiene; Perills sanitaris
dc.description.abstractAquesta guia pretén ser una eina, tant per al petit productor de cervesa experimentat com per al que vol iniciar-se en el sector, i tant si es comercialitza el producte envasat com si es ven directament al consumidor final a granel (pub cerveseria -brewpubs-). Es tracta d’implantar un sistema de treball que garanteixi la seguretat de la cervesa elaborada, el compliment dels requisits higiènics i sanitaris mitjançant el control dels perills i el seguiment del procés de producció a través de registres.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectCervesa - Fabricació
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshBrewery
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleGuia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
dc.title.alternativeGuía de prácticas correctas de higiene para pequeños productores de cerveza
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsindustria cervecera
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple