Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2019-04-01T11:59:54Z
dc.date.available2019-04-01T11:59:54Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationConsells de seguretat alimentària per al consum de la carn de caça de senglar [tríptic]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3949
dc.descriptionWild boar meat; Prevention; Trichinosis
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectTriquinosi - Prevenció
dc.subjectCarn - Inspecció
dc.subject.meshTrichinellosis
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.meshMeat Products
dc.titleConsells de seguretat alimentària per al consum de la carn de caça de senglar [tríptic]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.identifier.dlB. 18140-2014
dc.subject.decstriquinosis
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decsproductos cárnicos
dc.type.subtypeTríptic
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record