dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Bosch-Collet, Jaume |
dc.contributor.author | Timoner-Alonso, Isabel |
dc.contributor.author | Vicente-Tascón, Emilio |
dc.contributor.author | Castell-Garralda, Victòria |
dc.contributor.author | Domingo-Roig, Josep Ll. |
dc.contributor.author | Nadal-Lomas, Martí |
dc.contributor.author | González-Paradell, Neus |
dc.contributor.author | Beriguistain-Seguí, Iñaki |
dc.contributor.author | Muñoz-Cánovas, Eva |
dc.contributor.author | Rúbies-Prat, Toni |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T12:01:49Z |
dc.date.available | 2019-04-01T12:01:49Z |
dc.date.issued | 2018-10 |
dc.identifier.citation | Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3955 |
dc.description | Contaminants de procés; Estudi de dieta total; Èsters d'àcids grassos; Èsters glicidílics |
dc.description.abstract | L’objectiu general d’aquest estudi és avaluar els riscos per a la salut derivats de la ingesta dietètica de 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d’àcids grassos i els èsters glicidílics d’àcids grassos per la població catalana. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Contaminació - Catalunya |
dc.subject | Aliments - Toxicologia - Catalunya |
dc.subject.mesh | Food Contamination |
dc.subject.mesh | Fatty Acids |
dc.subject.mesh | Catalonia |
dc.title | Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics |
dc.title.alternative | Contaminantes de proceso: estudio de dieta total en Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, sus ésteres de ácidos grasos y los ésteres glicidílicos |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | contaminación alimentaria |
dc.subject.decs | ácidos grasos |
dc.subject.decs | Cataluña |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Bosch-Collet J, Timoner-Alonso I, Vicente-Tascón E, Castell-Garralda V] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Barcelona, Spain. [Domingo-Roig JLL, Nadal-Lomas M, González-Paradell N] Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Beriguistain-Seguí I, Muñoz-Cánovas E, Rúbies-Prat T] Servei de Química, Laboratori de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |