Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017
Resum
L’objectiu d’aquests estudi és obtenir informació de la situació microbiològica dels formatges elaborats a partir de llet crua d’ovella i de cabra i que es comercialitzen a Catalunya. Dins de la seguretat alimentària té una importància rellevant que els consumidors estiguin ben informats dels productes que adquireixen. Per tant, aprofitant la informació recopilada, també s’ha fet un estudi del contingut de les etiquetes dels formatges analitzats.
Paraules clau
Seguretat microbiològica; Etiquetatge; Formatges de llet crua de vaca i ovella
Citació recomanada
Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Galbany-Duran M, Jubert A, Lázaro M, Pérez-de Val B. Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3957Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: