Resum
El pòster explica l’estudi sobre l’exposició dietètica a l’acrilamida de la població de Catalunya i les recomanacions, a consumidors i al sector de restauració, que s’han dut a terme per a reduir la seva formació a la fase final de la preparació dels aliments. El resultat de l’estudi va concloure que l’exposició era massa elevada i podia suposar un risc per a la salut, i amb les recomanacions es pretén disminuir l’exposició.
Paraules clau
Acrilamida; Recomanacions; Seguretat alimentària
Citació recomanada
Bosch-Collet J, Arpa-Cuadrado R, Fernández-García V, Palou-Soler A, Timoner-Alonso I, Castell-Garralda V. Acrilamida: situación y acciones en Cataluña. Pòster presentat a: XIV Reunión anual de la Sociedad Española de Seguridad y Calidad Alimentarias; 2018 Octubre 4-5; Salamanca.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3984Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: