Resum
Aquest informe forma part del cinquè estudi de dieta total a Catalunya que s’emmarca en els estudis que, des de l’any 2000, el Departament de Salut elabora per estimar la ingesta de diversos contaminants químics en la població catalana i avaluar-ne el risc potencial per a la salut. En aquest estudi s’avaluen els metalls pesants: arsènic (orgànic i inorgànic), cadmi, mercuri (orgànic i inorgànic) i plom.
Paraules clau
Contaminants químics; Metalls pesants; Avaluació; Estudi de dieta total
Citació recomanada
Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N, et al. Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4202Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: