. Obre en una nova finestra.logo Gencat
Menú
  • identificacioÀrea privada. Obre en una nova finestra.
  • Contacte
  • Idioma: ca
    • català
    • Castellano
    • English
Cercador

Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut

  • Inici
  • Sobre Scientia
    • Què és i què conté?
    • Política institucional de promoció de l’accés obert a la literatura científica
    • Com publicar?
    • Tipus de documents
    • Propietat intel·lectual i Creative Commons
  • Preguntes més freqüents
. Obre en una nova finestra.Logotip de la Generalitat

|Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut

Repositori ScientiaLogo 10 anys
  • Inici 
  • Departament de Salut - DS 
  • Seguretat Alimentària - SA 
  • SA - Articles científics 
  • Visualitzant SA - Articles científics per títol 
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant SA - Articles científics per títol

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-20 d 49

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Acrilamida 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07)
    • Alcaloides de la pirrolizidina: toxines naturals en plantes 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-01)
    • Alcaloides derivats del tropà 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-07)
    • Alumini 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10)
    • Els antimicrobians 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11)
    • Arsènic, dades recents sobre exposició i risc 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01)
    • Aspergillus flavus i les aflatoxines 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-03)
    • Avaluació de la seguretat dels organismes modificats genèticament (OMG) 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09)
    • Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07)
    • Àcids grassos trans i mesures de reducció 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09)
    • Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments 

      Rodríguez-Jerez, José; Ripollés Ávila, Carolina (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11)
    • El bisfenol A (BPA) 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2025-03)
    • Cianobacteris i microcistines a l’aigua 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05)
    • Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03)
    • El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05)
    • Cryptosporidium ssp., un nou perill emergent 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09)
    • Data de caducitat o de consum preferent? 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10)
    • Les dioxines i els PCB similars a les dioxines 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11)
    • Encefalitis vírica per paparres 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-11)
    • Les enniatines, micotoxines d’interès emergent 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-02)

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web
      Tot ScientiaPer participants i col·leccionsPer data de publicacióPer autor/aPer títolsPer matèries Aquesta col·leccióPer data de publicacióPer autor/aPer títolsPer matèries
      El meu Scientia EntraRegistre
      AjudaInfografia de ScientiaGuia d'autoarxiu
      Participem a
      OpenAIRE logoRecercat logoRecolecta logo

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web