Cerca
Ara mostrant els elements 1-3 d 3
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
(2018-03)
Article sobre els contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol. Els seus efectes sobre la salut, avaluacions del risc i valors legals en aliments, ...
Les dioxines i els PCB similars a les dioxines
(2022-11)
Aquest document tracta de les dioxines i els bifenils policlorats (PCB) i les seves característiques i toxicitat.
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(2021-08)
Conèixer quines són les possibles fonts d’infecció de les malalties de caràcter infecciós
transmeses pels aliments és bàsic per orientar i prioritzar les accions destinades a reduir aquest risc biològic. Això ha de ...