Resum
Aquest document és el segon de la sèrie Sistema de vigilància i control dels organismes modificats genèticament (OMG) a Catalunya. Els aliments i pinsos deriven generalment de plantes i animals els quals han estat seleccionats
pels humans durant milers d’anys. Al llarg de tot aquest temps, aquestes plantes i animals han
experimentat substancials canvis genètics, atès que els individus amb trets més desitjables per ser
aliments o pinsos han estat seleccionats per a la continuació de la propera generació.
Aquests trets o característiques més desitjables, les causaven variacions genètiques que succeïen
de manera natural. No és fins molt recentment que ha estat possible modificar el material genètic
de cèl·lules vives i d’organismes usant tècniques modernes d’enginyeria genètica.
Paraules clau
Aliments genèticament modificats; Seguretat alimentària; Control
Citació recomanada
Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Departament de Salut, Agència Catalana del Consum, Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Sistema de vigilància i control dels organismes modificats genèticament (OMG) a Catalunya, 2005. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2006.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4538Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: