Torna al Registre Simple

 
dc.contributorInstitut Català de la Salut
dc.contributor.authorCasañas-Sánchez, Rocío
dc.contributor.authorFalder-Serna, Inés
dc.contributor.authorFernández-Linares, Eva M.
dc.contributor.authorMartín-Royo, Jaume
dc.contributor.authorMoya-Colacios, Isabel
dc.contributor.authorRaya Tena, Antonia
dc.date.accessioned2020-02-07T09:32:39Z
dc.date.available2020-02-07T09:32:39Z
dc.date.issued2018-10
dc.identifier.citationCasañas-Sánchez R, Falder-Serna I, Fernández-Linares EM, Martín-Royo J, Moya-Colacios I, Raya-Tena A. Estudi PsiCoDep: efectivitat d’una intervenció grupal psicoeducativa realitzada per infermeres d’atenció primària en pacients amb depressió i comorbiditat física. Barcelona: Gerència Territorial de Barcelona; 2018.
dc.identifier.isbn978-84-09-05718-4
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4597
dc.descriptionIntervenció grupal psicoeducativa; Depressió; Atenció primària
dc.description.abstractEl document que us presentem és un protocol d’intervenció grupal psicoeducativa per a pacients amb depressió lleu/moderada i comorbiditat física. Es tracta d’una adaptació del document del mateix nom, editat l’any 2009 i fet pel Grup de treball del Protocol d’intervenció grupal psicoeducativa per a pacients amb depressió lleu/moderada a l’atenció primària (PI07/90712). Aquesta nova edició del protocol està adaptada als pacients que tenen depressió però que també presenten alguna malaltia física crònica. Aquest manual ha servit per realitzar els grups psicoeducatius del projecte “Efectivitat d'una intervenció grupal psicoeducativa realitzada per infermeres d'atenció primària a pacients amb depressió i comorbiditat física. Estudi PsiCoDep”, finançat per l’Instituto de Salud Carlos. III Subprograma de Proyectos de Investigación en Salud (AES 2016) amb codi expedient PI 16/01272 cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Resolució definitiva SLT002/17/00096 de la modalitat d’Intensificació d’Infermeria de la convocatòria PERIS 2017 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquest protocol pretén aconseguir l’homogeneïtzació de les intervencions grupals que fan les infermeres i infermers dels diversos equips d’atenció primària (EAP) que participen en aquesta investigació.
dc.description.sponsorshipAquesta revisió de la 1a edició del “Protocol d’intervenció grupal psicoeducativa per a pacients amb depressió lleu i moderada a l’atenció primària” ha estat realitzada en el marc del desenvolupament del projecte de l’Instituto de Salud Carlos III Subprograma de Proyectos de Investigación en Salud (AES 2016), amb codi expedient PI 16/01272 cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) ”Efectivitat d’una intervenció grupal psicoeducativa realitzada per infermeres d’atenció primària en pacients amb depressió i comorbiditat física (Estudi PsiCoDep) i la resolució definitiva SLT002/17/00096 de la modalitat d’Intensificació d’Infermeria de la convocatòria PERIS 2017 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
dc.language.isocat
dc.publisherGerència Territorial de Barcelona
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectDepressió psíquica - Tractament
dc.subjectComorbiditat
dc.subjectInfermeria en l'atenció primària
dc.subjectTeràpia de grup
dc.subject.meshDepression
dc.subject.meshGroup Processes
dc.subject.meshCommunity Health Nursing
dc.subject.meshComorbidity
dc.titleEstudi PsiCoDep: efectivitat d’una intervenció grupal psicoeducativa realitzada per infermeres d’atenció primària en pacients amb depressió i comorbiditat física
dc.title.alternativeProtocol de sessions grupals psicoeducatives: estudi PsiCoDep - PI16/01272
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsdepresión
dc.subject.decsprocesos de grupo
dc.subject.decsenfermería comunitaria
dc.subject.decscomorbilidad
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Casañas-Sánchez R] Departament de Recerca, Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, Barcelona, Spain. [Falder-Serna I] EAP Bordeta-Magòria, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Fernández-Linares EM] CAP Sant Rafael, Barcelona, Spain. Servei d’Atenció Primària Litoral, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Martín-Royo J] CUAP Casernes de Sant Andreu, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. Servei d’Atenció Primària Muntanya, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Moya-Colacios I] Unitat de Salut Mental Badia del Vallès, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Raya-Tena A] EAP Raval Nord, Institut Català de la Salut (ICS), Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. Servei d’Atenció Primària Litoral, Institut Català de la Salut (ICS), Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple