Cerca
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-05-27)
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentàries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin ...
Recomanacions per a les celebracions de carnestoltes
(2022-01-25)
Document que recull les recomanacions per a la celebració de carnestoltes dels centres educatius per tal d'evitar els contagis de la COVID-19.
Guia d'actuació enfront de casos d'infecció del nou coronavirus SARS-CoV-2 a l'atenció primària i a la comunitat
(2020-03-20)
Els objectius d’aquest document són: elaborar una guia d’actuació per a la detecció i el maneig del pacient amb probable malaltia per COVID-19 i els seus contactes, preservar al màxim la seguretat dels professionals, ...
Gestió de casos COVID-19 als centres educatius: curs 2021-2022
(2022-01-11)
Document que informa sobre la gestió i les mesures de prevenció i protecció que cal prendre en els centres educatius en relació al coronavirus COVID-19.
Sistemàtica de la vacunació enfront la COVID-19 per a persones d’alt risc ateses als hospitals
(2021-04-18)
Aquesta guia té com a finalitat establir un procediment sistemàtic per a la vacunació de pacients amb problemes de salut que comporten un risc molt alt de patir complicacions de la COVID-19 en seguiment regular per aquestes ...
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(2020-09-18)
En el marc de les mesures per a la contenció de la COVID-19, els establiments han d’implementar mesures dirigides a minimitzar el risc generat pel coronavirus SARS-COV-2, incloure-les en els seus plans de salut i de ...
Risc de segona onada pel SARS-CoV-2: revisió de la literatura i discussió de l’evidència disponible
(2020-06)
L’objectiu principal d’aquest informe és recollir l’evidència disponible en relació amb el risc de l’ocurrència d’una segona onada de SARS-CoV-2 a Catalunya, segons les recomanacions d’organismes i institucions internacionals ...
Ventiladors mecànics i altres dispositius sanitaris per la crisi de la Covid-19: iniciatives, regulació i recomanacions
(2020-04-07)
COVID-19 podria superar el nombre de ventiladors (o respiradors) mecànics disponibles i altres dispositius necessaris per tractar els pacients afectats. Això ha provocat l'interès en el disseny i la fabricació dels mateixos ...
Revisión de la evidencia sobre el impacto del cierre de centros educativos en la evolución de la pandemia por COVID-19
(2021)
L'efecte concret del tancament d'escoles no s'ha pogut determinar a la primera onada a causa de la implementació solapada d'altres intervencions no farmacològiques, de l'important risc de biaix de la majoria dels estudis ...
Recomanacions de vacunació contra la COVID-19: informació per a professionals de la salut
(2021-01-27)
Resum breu, de caràcter fonamentalment operatiu, adreçat als professionals de la salut i de manera especial als encarregats de dur a terme la vacunació contra la COVID-19 a Catalunya.