Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorJané Planas, M. Teresa
dc.contributor.authorViver Gaspà, Paloma
dc.contributor.authorSaltor Jacas, Mònica
dc.date.accessioned2020-08-12T12:43:12Z
dc.date.available2020-08-12T12:43:12Z
dc.date.issued2019-01
dc.identifier.citationJané Planas MT, Viver Gaspà P, Saltor Jacas M. Manual bàsic de manipulació d’aliments. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5178
dc.descriptionFood handling; Food hygiene; Good hygiene practices
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleManual bàsic de manipulació d’aliments
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record