Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
Resum
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) presenta un estudi sobre la presència de iode i metalls pesants en algues, una avaluació dels risc associat a la seva ingesta i la seva incidència a la dieta total de la població de Catalunya.
Paraules clau
Alga; Metall pesant; Iode; Ingesta; Avaluació del risc; Dieta total
Citació recomanada
Timoner-Alonso I, Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Abuin S, Calderón J. Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/5376Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: