Resum
Requisits per ajudar a garantir la seguretat microbiològica dels aliments, sobretot de Listeria monocytogenes, a les cuines que serveixen menjar a col·lectivitats com residències geriàtriques i hospitals. La listeriosi és un infecció oportunista que afecta amb més freqüència la població de risc com gent gran, embarassades i persones amb el sistema immunitari deprimit. Encara que poc freqüent, la listeriosi pot ser una malaltia greu en els grups de població vulnerable, que pot requerir hospitalització en una proporció alta de casos. Listeria monocytogenes és un perill que requereix especial atenció i control en els centres i establiments que subministren aliments per a col·lectivitats de risc.
Paraules clau
Listeria monocytogenes; Població de risc; Cuines; Mesures de seguretat
Citació recomanada
Agència Catalana de Seguretat Alimentària. El control de Listeria monocytogenes a les cuines de col·lectivitats de risc. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/5552Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: