Resum
Aquesta Eina per a la implementació dels requisits d’higiene en petits cellers està dissenyada per al següent: Aclarir quina és la documentació que heu de tenir els petits productors. / Ser una eina de suport entre la normativa sanitària i la GPCH vitivinícola. / Definir els criteris de flexibilitat que us són d’aplicació.
Paraules clau
Requisits d’higiene; APPCC; Cellers
Citació recomanada
Pascual-Terrasa L, Amat-Roqueta M, Bertran-Padrós M, Cabedo-Botella L, Duran-Becerril MI, Escudero-Rivas JA, et al. Eina per a l'implementació dels requisits d'higiene en petits cellers. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2020.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/5642Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: