Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
Resum
Conèixer quines són les possibles fonts d’infecció de les malalties de caràcter infecciós
transmeses pels aliments és bàsic per orientar i prioritzar les accions destinades a reduir aquest risc biològic. Això ha de permetre que es determini la importància relativa de les diferents vies de transmissió: alimentària, entre persones o ambiental. La proximitat entre França i Catalunya, a banda de diverses similituds, afavoreix que les conclusions sobre aquests aspectes a què s’arriben en un territori es puguin tenir en compte pel que fa a l’altre territori.
Paraules clau
Microorganismes; Contaminació; Transmissió alimentària
Citació recomanada
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc. Acsa brief. 2021 jul.-ag.:1-11.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/6259Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: