Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2022-01-20T09:49:36Z
dc.date.available2022-01-20T09:49:36Z
dc.date.issued2021-12
dc.identifier.citationAliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2021.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/6844
dc.descriptionConventional production; Organic food; Nutritional composition; Hazards
dc.description.abstractThis paper presents an updated review of scientific publications in relation to the nutritional composition and food safety of organically and conventionally produced foods.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectProductes ecològics
dc.subjectAliments - Composició
dc.subjectSeguretat alimentària
dc.subject.meshFood, Organic
dc.subject.mesh/analysis
dc.subject.meshFood Safety
dc.titleAliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
dc.title.alternativeAlimentos ecológicos y convencionales: seguridad alimentaria y composición nutricional
dc.title.alternativeOrganic and conventional food: food safety and nutritional composition
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsalimentos orgánicos
dc.subject.decs/análisis
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record