Programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties a l’atenció primària i comunitària
Resum
El Programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de
malalties a l’atenció primària i comunitària preveu que els equips d’atenció primària
(EAP) incorporin la figura del dietista nutricionista. Les tasques d’aquest nou
professional s’adrecen a la prevenció i tractament de problemes associats a una mala
alimentació, promovent hàbits alimentaris saludables i sostenibles i una alimentació
adaptada a les condicions particulars, de risc i de malaltia, preferències, recursos
socioeconòmics, culturals, i especialment destinades als col·lectius que més ho
necessiten
Paraules clau
Dietista nutricionista; Alimentació saludable; Promoció de la salut
Citació recomanada
Programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties a l’atenció primària i comunitària. Barcelona: Direcció General de Planificació en Salut; 2021.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/7028Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: