dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut |
dc.date.accessioned | 2022-02-28T13:18:29Z |
dc.date.available | 2022-02-28T13:18:29Z |
dc.date.issued | 2021 |
dc.identifier.citation | Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut. Sistema de control sanitari dels aliments i establiments alimentaris de Catalunya: programa 2022. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2021. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/7098 |
dc.description | Control sanitario de los alimentos; Establecimientos alimenticios |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Indústria i comerç - Mesures de seguretat |
dc.subject | Catalunya - Política alimentària |
dc.subject.mesh | Food Industry |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Catalonia |
dc.title | Sistema de control sanitari dels aliments i establiments alimentaris de Catalunya: programa 2022 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | industria de alimentos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | Cataluña |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |