Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2022-05-13T12:34:25Z
dc.date.available2022-05-13T12:34:25Z
dc.date.issued2022-03
dc.identifier.citationL’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments. Acsa brief. 2022 març-abr.:1-4.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/7529
dc.descriptionTractament per alta pressió; Conservació dels aliments; Seguretat alimentària
dc.description.abstractAquest article recull la opinió científica de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) respecte el tractament per alta pressió (HPP) dels aliments.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation.ispartofseriesAcsa brief;02-març-abril
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectSeguretat alimentària
dc.subjectAliments - Conservació
dc.subjectPressió
dc.subject.meshFood and Nutrition Security
dc.subject.meshFood
dc.subject.meshHigh Pressure
dc.titleL’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments
dc.title.alternativeLa eficacia y la seguridad del tratamiento por alta presión de los alimentos
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.subject.decsseguridad alimentaria y nutricional
dc.subject.decsalimentos
dc.subject.decsalta presión
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple