Resum
La guia vol ser una eina per ajudar a aplicar els autocontrols als centres de depuració i d’expedició de MBV amb la finalitat de garantir la qualitat i la seguretat alimentària dels aliments que produïm i donar compliment al que exigeix la normativa vigent.
La guia és un document que ajuda l’operador a implantar l’autocontrol i no l’eximeix de complir les normatives publicades amb posterioritat.
Paraules clau
Mol·luscs; Guia de pràctiques; Seguretat alimentària
Citació recomanada
Fernández Mateos C, Ibáñez Soriano R, Salord Osés I, Tomàs Acosta MC, Torres Saguès O, Vendrell Cedó J. Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs. Barcelona: Agència Catalana de Seguerat Alimentària; 2022.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/7645Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: