Nota
Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/8995.2
Criteris sobre disponibilitat d’aliments i begudes envasats en les màquines expenedores, en les cafeteries i els menjadors i sobre l’accés a l’aigua potable, en els centres i serveis sanitaris del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT) (02/2023)
Resum
L’objecte d’aquesta Instrucció és la implantació en el SISCAT dels criteris alimentaris i nutricionals per a aliments i begudes envasats oferts en les màquines expenedores, en les cafeteries i els menjadors laborals o oberts a acompanyants de persones ingressades, i sobre l’accés a l’aigua potable en els centres i serveis sanitaris del SISCAT, establerts pel Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable (PAAS) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Aquests criteris s’estableixen en desenvolupament del que preveuen els articles 36 i 41 de la Llei 17/2011, de 5 de juliol, de seguretat alimentària i nutrició.
Paraules clau
Aliments envasats; Begudes; Màquines expenedores; Aigua potable; Sistema sanitari integral
Citació recomanada
Criteris sobre disponibilitat d’aliments i begudes envasats en les màquines expenedores, en les cafeteries i els menjadors i sobre l’accés a l’aigua potable, en els centres i serveis sanitaris del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). Barcelona: Servei Català de la Salut; 2023. (CatSalut: instrucció; 02/2023).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/8995Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: