Visualitzant SP - Estudis i informes tècnics per títol
Ara mostrant els elements 49-68 d 196
-
Educació en higiene alimentària a les escoles: tallers escolars i enquestes de satisfacció
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-04) -
Efectes de la COVID-19 i el confinament en gent gran de risc: informe de resultats
(Secretaria de Salut Pública, 2021-03) -
Elements traça en els aliments: estudi de dieta total a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-10) -
Em cuido i gaudeixo: camí cap a un envelliment actiu i saludable
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Envelliment actiu i saludable: la hidratació
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Campylobacter jejuni: Catalunya, 2016-2019
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2021-12) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Neisseria gonorrhoeae: Catalunya, 2016-2017
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2021-10) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Neisseria gonorrhoeae: Catalunya, 2018-2021
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-11) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Neisseria meningitidis: Catalunya, 2016-2019
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2023-03) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de salmonel·la no tifòdica i salmonel·la tífica: Catalunya, 2016-2019
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2022-07) -
Erasmus del coneixement
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Erasmus del coneixement II: prova pilot
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Espècie aviària: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Espècie bovina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-10-25) -
Espècie cunícola: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Espècie equina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-07) -
Espècie porcina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Espècies ovina i cabruna: manual per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2011-12) -
Establim contacte: guia plàstica de contacte amb tacte
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-04)