Visualitzant SP - Estudis i informes tècnics per títol
Ara mostrant els elements 74-93 d 196
-
Guia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015) -
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene a les explotacions lleteres de bestiar boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escoxadors de conills de Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-11) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a l'aire lliure
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-04) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades a terra
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-04) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de ponedores criades en gàbies
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de reproductores i incubació
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-09) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a establiments elaboradors i comercialitzadors de complements alimentosos
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-05) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les barques de pesca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-09) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions d’equí de carn
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-09) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les llotges de peix de Catalunya i activitats connexes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a vegetals i derivats, frescos, pelats, trossejats o envasats
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-08) -
Guia de recursos per al personal de control oficial
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-06)