Browsing by Subject
Now showing items 1-7 of 7
-
Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni
(Subdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut, 2023-07-28) -
Espècie aviària: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Espècie bovina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-10-25) -
Espècie cunícola: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Espècie equina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-07) -
Espècie porcina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Espècies ovina i cabruna: manual per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2011-12)