Cerca
Procediment per a la recuperació segura de menjars preparats i entrega a entitats
(2019-11-22)
Aquest document neix de la necessitat de construir un model gràfic i entenedor per facilitar la donació d’aliments a entitats.1
L’objectiu d’aquesta CoP és aportar una eina que faciliti la donació de menús sobrants en ...
Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
(2014-07-16)
Aquest document és un recull de les diferents possibilitats de flexibilització dels requisits d'higiene establerts al paquet d'higiene. Inclou: flexibilitat en els mètodes tradicionals, productes tradicionals i limitacions ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria
(2013-10)
Sota l'aprovació de les autoritats sanitàries corresponents, aquesta guia esdevé el document que recull les normes d'higiene i seguretat alimentàries per al sector pastisser i el marc normatiu per a les inspeccions sanitàries ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer
(2012-12)
Sota l’aprovació de les autoritats sanitàries corresponents, aquesta guia esdevé el document que recull les normes d’higiene i seguretat alimentària per al sector flequer i el marc normatiu per a les inspeccions sanitàries ...
Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris
(2014-09)
Aquesta guia fa referència als requisits d’higiene i autocontrol que cal seguir per dur a
terme la venda d’aliments amb garanties de salut per al consumidor final.
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escoxadors de conills de Catalunya
(2014-11)
L'Associació d'escorxadors d'aus i conills de Catalunya (ASSOCAT) ha promogut i impulsat l'elaboració d'aquesta guia de pràctiques correctes al sector d'escorxadors de conills amb la intenció de proporcionar a les empreses ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit
(2012-09)
Aquesta guia, basada en el sistema d’anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) –descrita per la Comissió del Codex Alimentarius en el document Principis Generals d’Higiene dels Aliments (CAC/RCP 1-1969, Rev 4, ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions avícoles de reproductores i incubació
(2011)
Aquesta guia és el document de referència per a tot el sector avícola de gallines de posta de Catalunya, tant per a les empreses i explotacions com per a qui ha de fer-ne el control oficial.
Avaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn
(2014-08-01)
L’ús del monòxid de carboni com a additiu no està autoritzat a la Unió Europea, conforme el Reglament (CE) núm. 1333/2008 sobre additius alimentaris. El monòxid de carboni (CO) s’utilitza en productes carnis i de la pesca ...
Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
(2016-04)
Estudi que analitza l’exposició dietètica de iode, amb especial èmfasi a la llet, i avalúa el possible risc per a la salut, per excés o per defecte, derivats de la ingesta dietètica de iode per la població catalana.