Cerca
Ara mostrant els elements 1-3 d 3
Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012
(2016-03)
L’objectiu general d’aquest estudi ha estat estimar la ingesta dietètica de PCDD/PCDF i
PCB de la població de Catalunya a través del consum de peix i marisc. A més, se n’han
avaluat els riscos per a la salut.
Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
(2016-04)
Estudi que analitza l’exposició dietètica de iode, amb especial èmfasi a la llet, i avalúa el possible risc per a la salut, per excés o per defecte, derivats de la ingesta dietètica de iode per la població catalana.
Elements traça en els aliments: estudi de dieta total a Catalunya
(2015-10)
L’objectiu general d’aquest estudi ha estat estimar la ingesta dietètica
d’elements traça d’alumini (Al), antimoni (Sb), bari (Ba), bismut (Bi), coure
(Cu), crom (Cr+3), estronci (Sr), germani (Ge), manganès (Mn), níquel ...