Cerca
Ara mostrant els elements 1-5 d 5
Guia de pràctiques correctes d'higiene a les explotacions lleteres de bestiar boví
(2008)
En moltes ocasions, accedir directament a la normativa per a temes que afectes a les explotacions lleteres és feixuc. A través d'aquesta guia, el sector ha estat dotat d'una eina que fa més entenedors els requeriments que ...
Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària
(2009-06)
Aquesta guia proporciona una caixa d’eines per ajudar els establiments a incorporar
la gestió dels al·lèrgens alimentaris i del gluten en el seu pla d’autocontrols, avaluar
els riscos de la contaminació encreuada d’un ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les llotges de peix de Catalunya i activitats connexes
(2007)
Aquest document de referència, reconegut oficialment per les autoritats competents en l’àmbit de la seguretat
alimentària, contribueix a l’homogeneïtzació dels nivells de seguretat alimentària i de la qualitat
dels ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les barques de pesca
(2008-09)
En aquesta guia trobarem orientacions de com fer la feina per dur a llotja un peix fresc i en bon estat, informació dels perills o contaminacions que poden afectar el peix en qualssevol de les operacions de la pesca, mesures ...
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
(2008-12)
La guia permet a les peixateries adaptar-se a les exigències en matèria
de seguretat alimentària de la Unió Europea, que comporta el compliment
de requisits tan d’higiene com de traçabilitat dels productes. A més,
a la ...