Resum
Aquesta guia, fruit de la revisió bibliogràfica més recent i del treball i consens de diferents professionals de la nutrició i la dietètica, la pedagogia, la pediatria, la seguretat alimentària, així com de les famílies, pretén ser un instrument útil d’informació i d’assessorament. L’objectiu d’aquesta documentació és proporcionar informació i eines a professionals de la salut, docents i altres persones que tenen cura de les criatures, així com a les famílies, per tal de millorar la qualitat de l’alimentació dels infants, garantir el seu desenvolupament global, promoure una relació saludable, satisfactòria i plaent amb el menjar, a la vegada que es té cura de l’entorn i el medi ambient.
Paraules clau
Hàbits alimentaris; Infància; Nous aliments
Citació recomanada
L'alimentació saludable en la primera infància [manual]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2022.
Audiència
ProfessionalsCiutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/9237.3Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: