Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
Resum
Aquest document és un recull de les diferents possibilitats de flexibilització dels requisits d'higiene establerts al paquet d'higiene. Inclou: flexibilitat en els mètodes tradicionals, productes tradicionals i limitacions geogràfiques, flexibilitat en els requisits d’higiene dels productes d’origen animal, flexibilitat en l’aplicació del Reglament núm. 2073/2005 relatiu als criteris microbiològics, i flexibilitat en la implantació de l’APPCC.
Paraules clau
Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; APPCC
Citació recomanada
Bigas-Vidal E, Cabedo-Botella L, Costa-Rosell L, Fraser-Gafas-Campeny J, Picart-Barrot, LL, Ruiz-Beumala C, et al. Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/935Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: