Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví
Resum
Aquest escrit es basa en el document publicat enguany per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS). S’hi revisa la informació disponible sobre l’eficàcia de les mesures físiques, químiques i biològiques adreçades al control d’Escherichia coli durant la producció primària i el processament de la carn de vedella crua, la llet crua i els formatges de llet crua.
Paraules clau
Escherichia coli; Granges; Boví
Citació recomanada
Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví. Acsa brief. 2023 gen.-feb..:1-6.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/9390Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: