Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
Resum
Molts restaurants estan canviant el seu sistema de funcionament per atendre les comandes específiques que els consumidors els poden encarregar per via telefònica, Internet o altres mitjans, ja sigui per servir a domicili o per recollir al mateix establiment. En el marc de les mesures de contenció de la COVID-19, la recomanació per als establiments de restauració és seguir les normes de seguretat alimentària i les normes de prevenció que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del virus. Així mateix, cal tenir en compte les següents recomanacions específiques.
Paraules clau
Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Normes d'higiene; Manipulació d'aliments; Recollida de menjars; Servei a domicili; Mesures de contenció
Citació recomanada
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/9785.2Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: