Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
Resum
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentàries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del virus.
Paraules clau
Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Normes d'higiene; Manipulació d'aliments; Empreses alimentàries; Mesures de contenció
Citació recomanada
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/9849.2Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: