Visualitza SP - Documents de recomanacions i protocols per autor "Figuera Albet, Núria"
Ara mostrant els elements 1-2 d 2
-
Guia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall
Guerrero-López, Ángel; Albarracin Medina, María Guillermina; Balart de los Inocentes, Elisabet; Borràs-Martorell, Margarida; Figuera Albet, Núria; Fornas Andreu, Olga; Jiménez Sánchez-Arevalo, Judit; Luna Sazatornil, Rafael; Pardos Plaza, Jèssica; Roca-Solanes, M. Teresa; Soriano-Serrano, Àngels (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Guia per gestionar correctament els aliments en centres educatius i altres menjadors socials per a persones amb al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i/o malaltia celíaca
Guerrero-López, Ángel; Balart de los Inocentes, Elisabet; Esteban Ramallete, Cristina; Figuera Albet, Núria; Fornas Andreu, Olga; Jaime Soler, Fernando; Mas Serra, Cristina; Salas-Val, Natalia; Vendrell-Cedó, Jordi (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05)