Visualitzant SP - Documents de recomanacions i protocols per títol
Ara mostrant els elements 37-56 d 201
-
Guia de recomanacions metodològiques i de continguts de les intervencions en prevenció sobre drogues
(Departament de Salut, 2016-07) -
Guia de recomanacions per a la planificació de les intervencions en prevenció sobre drogues
(Departament de Salut, 2016-03) -
Guia de recomanacions per a la prevenció comunitària en l'àmbit de les drogues
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-11) -
Guia d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2 en dones embarassades i nadons
(Sub-direcció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2022-03) -
Guia d’autoajuda per a dones víctimes d’una agressió sexual recent: un camí cap a la recuperació
(Subdirecció General de Drogodependències, 2016-04) -
Guia higienicosanitària per a professionals del tatuatge, pírcing i micropigmentació
(Direcció General de Salut Pública, 2005-11) -
Guia operativa: inicis de tractament per addiccions comportamentals; 2022
(Subdirecció General d’Addiccions, VIH, ITS i Hepatitis Víriques, 2022-10) -
Guia operativa: registre de reducció de danys; 2022
(Subdirecció General d’Addiccions, VIH, ITS i Hepatitis Víriques, 2022-10) -
Guia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Guia per a la gestió de vacunes als centres sanitaris
(Secretaria de Salut Pública, 2018-09) -
Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries
(Direcció General de Salut Pública, 2006-07) -
Guia per a la vigilància i el control de la varicel·la
(Sub-direcció general de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2018-03) -
Guia per al desenvolupament i la implantació d'un sistema de gestió ambiental en centres sanitaris
(Direcció General de Qualitat AmbientalDirecció General de Salut Pública, 2003-11) -
Guia per al mostreig oficial amb mètode de contaminants químics en els aliments
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-11-07) -
Guia per gestionar correctament els aliments en centres educatius i altres menjadors socials per a persones amb al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i/o malaltia celíaca
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-09) -
Guia pràctica: cuina de masticació fàcil
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-04) -
Guia preventiva sobre entorns digitals adreçada a professionals que treballen amb adolescents
(Sub-direcció General de Drogodependències, 2020-11) -
Informació necessària per a l’emissió d’informes sanitaris de concessions de captació d’aigua per a consum
(Secretaria de Salut Pública, 2023-05-09) -
Informació per als professionals sanitaris en relació amb el pelegrinatge a La Meca: l’umra i el hagg 2019
(Subdirecció de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2019-08-01)