Now showing items 1-2 of 2

    • Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries 

      Barberà-Orús, Ester; Bartolomé, Rosa; Bosch, Albert; Cardeñosa-Marín, Neus; Cabedo-Botella, Laura; Domínguez-García, Àngela; Ferrer, Maria D.; Martínez-Mateo, Anna; Masó, Montserrat; Méndez, Isabel; Miguélez, Maria J.; Mirelis-Otero, Beatriz; Portús, Montserrat; Pintó, Rosa M.; Prat, Alba; Prats-Pastor, Guillem; Picart-Barrot, Lluís; Simón, Mercedes de; Teixidó-Canelles, Àngel; Torner-Gràcia, Núria; Godoy, Pere; Lung, Mayli (Direcció General de Salut Pública, 2006-07)
    • Protocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària 

      Álvarez-Rodríguez, Josep; Camps-Cura, Neus; Martínez-Mateo, Anna; Orcau-Palau, Àngels (Direcció General de Salut Pública, 2000-12)