Cerca
Ara mostrant els elements 1-6 d 6
Síndrome respiratòria de l’Orient Mitjà pel nou coronavirus (MERS-CoV): recomanacions als viatgers en pelegrinatge a la Meca. Any 2013
(2013-09)
En aquest document es presenten una sèrie de recomanacions, per tal de prevenir el contagi del nou coronavirus, que van dirigides principalment a les persones que planegin anar a l’Aràbia Saudita amb motiu del pelegrinatge ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escorxadors d'aviram a Catalunya
(2014-12)
Les empreses alimentàries han de crear, aplicar i mantenir un sistema d’autocontrol permanent segons
els principis de l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC). En el cas de petites empreses,
la normativa ...
La seguretat alimentària a Catalunya
(2007-05)
En aquesta publicació es recullen els principals elements que componen les intervencions públiques en seguretat alimentària a Catalunya.
El document s’estructura en diferents apartats, que van des de l’avaluació de riscos ...
Actuacions per al cribratge clínic i epidemiològic a les persones migrants que arriben a Catalunya
(2022-03)
Aquest document ofereix un marc general de recomanacions sobre les actuacions immediates de cribratge i vacunacions que hauran de fer-se operatius en els diferents punts del territori per part de les institucions competents ...
Recomanacions sanitàries per als viatgers a l’Orient Mitjà, especialment Aràbia Saudita: virus MERS - Coronavirus (CoV)
(2019-08-01)
Aquest informe recull recomanacions respecte al Virus MERS - Coronavirus (CoV) per les persones que viatgin a Orient Mitjà, especialment Aràbia Saudita.
Manual de nutrició i HIV
(2004-02)
Aquesta publicació pretén ser una eina específica per als professionals sanitaris que faciliti el seguiment mèdic i nutricional de les persones infectades pel virus de la inmunodeficiència humana (VIH) i que contribueixi ...