Resum
En l’entorn de la COVID-19 s’ha posat en marxa un pla formatiu virtual per als responsables higienicosanitaris per tal que disposin de la formació i capacitació adient per prevenir la infecció per la COVID-19 dels residents i treballadors dels centres i el control de la infecció en cas que aquesta es produeixi. El responsable ha d’elaborar els protocols adequats i ha de formar en conceptes bàsics a tot el personal i específicament per grup professional. Les ponents van explicar com abordar els aspectes de salut pública dels plans de contingència; en concret es van centrar en com s’ha de fer la sectorització per zones del centre i els diferents circuits de persona, roba, menjar, residus, etc. Es van presentar casos pràctics per fer més entenedora la sessió.
Paraules clau
Coronavirus SARS-CoV-2; COVID-19; 2019-nCoV; Procediments estratègics; Sectorització
Citació recomanada
Camps G, Bruguera C. Pla de contingencia per fer front a la COVID-19: sectorització i circuits. Comunicació presentada a: Formació virtual per als centres residencials; 2020 juny 17.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/9984Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: