Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2014-12-22T09:43:31Z
dc.date.available2014-12-22T09:43:31Z
dc.date.issued2012-09
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1001
dc.descriptionRequisits d’higiene; Cuina al buit; APPCC; Hygiene requirements; Sous-vide; HACCP; Requisitos de higiene; Cocina al vacío; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control
dc.description.abstractAquesta guia, basada en el sistema d’anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) –descrita per la Comissió del Codex Alimentarius en el document Principis Generals d’Higiene dels Aliments (CAC/RCP 1-1969, Rev 4, 2003)–, pretén ser un ajut als centres que apliquen aquesta tecnologia per tal de garantir la producció d’aliments segurs i innocus.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític - Catalunya
dc.subjectAliments - Conservació
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleGuia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 31826-2012
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple