Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2014-12-23T09:10:54Z
dc.date.available2014-12-23T09:10:54Z
dc.date.issued2012-12
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1003
dc.descriptionRequisits d’higiene; Sector flequer; APPCC; Hygiene requirements; Bakery industry; HACCP; Requisitos de higiene; Sector panadero; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control
dc.description.abstractSota l’aprovació de les autoritats sanitàries corresponents, aquesta guia esdevé el document que recull les normes d’higiene i seguretat alimentària per al sector flequer i el marc normatiu per a les inspeccions sanitàries que s’efectuïn en aquests establiments.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectPa - Indústria i comerç - Aspectes higienics
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshBread
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 31827-2012
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decspan
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple