dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2014-12-23T09:10:54Z |
dc.date.available | 2014-12-23T09:10:54Z |
dc.date.issued | 2012-12 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1003 |
dc.description | Requisits d’higiene; Sector flequer; APPCC; Hygiene requirements; Bakery industry; HACCP; Requisitos de higiene; Sector panadero; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control |
dc.description.abstract | Sota l’aprovació de les autoritats sanitàries corresponents, aquesta guia esdevé el document que recull les normes d’higiene i seguretat alimentària per al sector flequer i el marc normatiu per a les inspeccions sanitàries que s’efectuïn en aquests establiments. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Pa - Indústria i comerç - Aspectes higienics |
dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Bread |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector flequer |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 31827-2012 |
dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | pan |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |