Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorCastella-Vilanova Gemma
dc.contributor.authorVendrell-Cedó, Jordi
dc.contributor.authorBrugalla Farrés, Anna
dc.contributor.authorDE BENITO, JAVIER
dc.contributor.authorFarré-Jiménez Marta
dc.contributor.authorGiménez Roig, Daniel
dc.contributor.authorGuinjoan-Domínguez Joan
dc.contributor.authorLobato-Pajares, Teresa
dc.contributor.authorRigau-Pellissa, Blanca
dc.contributor.authorTantinyà-Forcada, Martí
dc.date.accessioned2023-08-03T10:24:08Z
dc.date.available2023-08-03T10:24:08Z
dc.date.issued2019-11-22
dc.identifier.citationCastella Vilanova G, Vendrell Cedó J, Brugalla Farrés A, De Benito Langa J, Farré Jiménez M, Giménez Roig D, et al. Erasmus del coneixement II: prova pilot. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2019 (Gestió del Coneixement; 2018-2019).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10045
dc.descriptionAprenentatge; Salut pública; Gestió del coneixement
dc.description.abstract“Erasmus del coneixement” és un programa d‟intercanvi pensat per als professionals de l‟Agència de Salut Pública de Catalunya i de l‟Agència de Salut Pública de Barcelona, els quals es presten voluntàriament a intercanviar el seu coneixement i experiència amb els professionals que ho demanin. A través d‟una pàgina web, els participants s‟apunten al programa i trien la matèria i la persona amb qui volen fer l‟aprenentatge. En la seva fase de prova pilot, s‟hi han inscrit 105 persones, malgrat que només 34 hi han acabat participant. Caldria institucionalitzar aquest tipus d‟aprenentatge i que els professionals hi comptessin com una eina més de formació.
dc.format.mimetypepdf
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2018-2019
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAprenentatge actiu
dc.subjectGestió del coneixement
dc.subject.meshLearning
dc.subject.meshKnowledge Management
dc.titleErasmus del coneixement II: prova pilot
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsaprendizaje
dc.subject.decsgestión del conocimiento
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Castella Vilanova G, Brugalla Farrés A] Servei de Salut Pública d’Osona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Vic, Spain. [Vendrell Cedó J] Servei de Salut Pública de Terres de l’Ebre, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tortosa, Spain. [De Benito Langa J] Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Barcelona, Spain. [Farré Jiménez M] Servei de Salut Pública del Barcelonès Nord i Maresme, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Badalona, Spain. [Giménez Roig D] Gestió del Coneixement, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Guinjoan Domínguez J, Tantinyà Forcada M] Servei de Salut Pública del Baix Llobregat i L’Hospitalet, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Castelldefels, Spain. [Lobato Pajares T] Servei de Salut Pública de La Selva, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Santa Coloma de Farners, Spain. [Rigau Pellissa B] Servei de Salut Pública al Baix Camp i Priorat, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Reus, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple