Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBLANQUER, MARIA
dc.date.accessioned2023-08-04T10:48:53Z
dc.date.available2023-08-04T10:48:53Z
dc.date.issued2023-06-29
dc.identifier.citationBlanquer M. Què és un menú saludable i sostenible? Comunicació presentada a: VII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible; 2023 juny 29; Sant Fruitós de Bages.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10049
dc.descriptionMenú saludable; Estratègies; Casos d'èxit
dc.description.abstractAquesta presentació conté exemples de menús saludables i els programes de treball duts a terme per una educació alimentària.
dc.language.isocat
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectDieta
dc.subjectMenjadors escolars - Planificació
dc.subjectHàbits alimentaris - Infants
dc.subject.meshSchools
dc.subject.meshMenu Planning
dc.subject.meshFeeding Behavior
dc.titleQuè és un menú saludable i sostenible?
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObject
dc.subject.decsescuelas
dc.subject.decsplanificación del menú
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.relation.conferencenameVII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible
dc.relation.conferencedate2023-06-29
dc.relation.conferenceplaceSant Fruitós de Bages
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple