dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2023-08-04T12:21:00Z |
dc.date.available | 2023-08-04T12:21:00Z |
dc.date.issued | 2023-06-29 |
dc.identifier.citation | Estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible: escola Espiga. Comunicació presentada a: VII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible; 2023 juny 29; Sant Fruitós de Bages. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/10052 |
dc.description | Healthy menu; Schools; Strategies |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Menjadors escolars - Planificació |
dc.subject | Hàbits alimentaris - Infants |
dc.subject | Dieta |
dc.subject.mesh | Schools |
dc.subject.mesh | Menu Planning |
dc.subject.mesh | Feeding Behavior |
dc.title | Estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible: escola Espiga |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.subject.decs | escuelas |
dc.subject.decs | planificación del menú |
dc.subject.decs | conducta alimentaria |
dc.relation.conferencename | VII Jornada PReME: estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible |
dc.relation.conferencedate | 2023-06-29 |
dc.relation.conferenceplace | Sant Fruitós de Bages |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |