Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBarcelón-Sendrós, Xavier
dc.contributor.authorCid-Alberton, Victòria
dc.contributor.authorGiménez-Jordana, Manel
dc.contributor.authorGiró-Lluís, Pol
dc.contributor.authorQuilez-Cardona, Yolanda
dc.contributor.authorSegalàs-Fígols, Gemma
dc.date.accessioned2023-08-07T08:27:43Z
dc.date.available2023-08-07T08:27:43Z
dc.date.issued2019-11-22
dc.identifier.citationBarcelón Sendrós X, Giménez Jordana M, Cid Alberton V, Giró Lluís P, Quilez Cardona Y, Segalàs Fígols G. ASPCAT: qui som? què fem?. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2019. (Gestió del Coneixement; 2018-2019).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10055
dc.descriptionVisibilitat; Salut pública; ASPCAT
dc.description.abstractLa salut pública es defineix com el conjunt organitzat d’actuacions dels poders públics i de la societat mitjançant la mobilització de recursos humans i materials per protegir i promoure la salut de les persones, prevenir la malaltia i tenir cura de la vigilància de la salut pública. Aquestes actuacions són, en gran mesura, dutes a terme des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) amb la col·laboració del sector públic (organismes internacionals, estatals, autonòmics i locals) i privat, així com del conjunt de la ciutadania. Tanmateix, existeix certa confusió en la ciutadania entre sanitat pública i salut pública, quan aquesta darrera acostuma a ser inclosa sota el paraigües de la salut assistencial. Aquest treball pretén dimensionar la nostra visibilitat com a agència i, alhora, ser la base per focalitzar actuacions futures que ajudin a augmentar la nostra presència en la societat. Per a tal fi, s’han treballat quatre àmbits d’actuació: ciutadania, entorn web, xarxes socials i mitjans de comunicació. Per a cadascun d’aquests àmbits s’ha volgut posar de manifest la situació actual a través de diferents estudis com són l’elaboració d’una enquesta, estudis de benchmarking d’altres organismes, estatals i internacionals amb funcions anàlogues, i la cerca de projectes passats de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Com a resultat, es presenten diverses conclusions i propostes d’actuacions que poden ajudar a fer més visible la gran tasca realitzada pels professionals que formen l’ASPCAT.
dc.format.mimetypepdf
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2018-2019
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectSalut pública - Administració
dc.subjectAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.subject.meshPublic Health Administration
dc.titleASPCAT: qui som? què fem?
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsadministración en salud pública
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.contributor.authoraffiliation[Barcelón Sendrós X, Giménez Jordana M] Subdirecció General de Coordinació de Salut Pública, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Cid Alberton V] Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain. [Giró Lluís P, Quilez Cardona Y] Subdirecció Regional a Girona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Girona, Spain. [Segalàs Fígols G] Subdirecció Regional a Barcelona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple